Επιλογές

Μετά από νέο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις σχολικές μονάδες που πληρούν τις προϋποθέσεις για την ίδρυση και δεύτερου Τμήματος Ένταξης σύμφωνα με τον Ν.4638/2019, προέκυψαν δύο σχολικές μονάδες στις οποίες λόγω δυσλειτουργίας του συστήματος αποτυπώθηκε το μαθητικό δυναμικό άλλων σχολικών μονάδων, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν λανθασμένο μαθητικό δυναμικό και έτσι να εντάσσονται στην κατηγορία ίδρυσης νέου Τμήματος Ένταξης, χωρίς να πληρούν τις εν λόγω προϋποθέσεις.

Ως εκ τούτου, καλούνται εκ νέου οι Εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής της Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Θεσ/νίκης που έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης (βελτίωση θέσης), που έχουν υποβάλει δήλωση για οριστική τοποθέτηση και που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές στη Δ/νση Π.Ε. Δυτικής Θεσ/νίκης να υποβάλουν έντυπη δήλωση τοποθέτησης σύμφωνα με τα νέα οργανικά κενά μέχρι την Παρασκευή 12-06-2020 και ώρα 12.00 μ.μ.

  • Για τον Πίνακα των Οργανικών Κενών ΣΜΕΑΕ-ΤΕ 2020-21, όπου περιλαμβάνεται η διόρθωση στα Οργανικά Κενά ΠΕ70 Τμημάτων Ένταξης, πατήστε εδώ...
  • Για το Έντυπο της Δήλωσης Τοποθέτησης ΣΜΕΑΕ-ΤΕ πατήστε εδώ...